En pålitlig plåtslagare

Nu är jag äntligen tillbaka för ännu ett inlägg. Det har gått en vecka sedan jag uppdaterade, men jag tror att ni är goda läsare och kommer tillbaka hit ändå. Det har vart en hektiskt vecka och jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva, tyvärr. Men nu är jag som sagt tillbaka och jag ska ägna detta inlägg till en plåtslagare i Lund som hjälpte mig att fixa till fönsterramarna på utsidan av mitt hus.

Ni vet hur det är att bo i ett område med barn som busar hela tiden. Jag har verkligen inget emot att de gör det, men ibland kan det tyvärr bli lite för mycket. För ett tag sedan spelade grannbarnen fotboll på gården och när jag stod och lagade mat såg jag bara en fotboll som kom flygandes på fönstret. Som tur är gick inte glaset sönder, men fönsterramen fick sig en rejäl smäll, och det var då jag sökte upp en plåtslagare i Lund som skulle kunna hjälpa mig att rätta till utsidan av fönstret. Sagt och gjort kom Rydbergs Plåtslageri hem till mig och de fixade det på nolltid. Det ser inte ens ut som att den hade blivit förstörd innan och jag är tacksam över att de löste allt så snabbt och smidigt. Vill ni ha en pålitlig plåtslagare i Lund eller i närheten tycker jag att ni ska höra av er till dem, för ni kommer verkligen inte bli missnöjda, det kan jag lova er. Jag är supernöjd och det kommer du bli med. Det var allt för nu, men vi ses i nästa inlägg någon gång.