Renovera badrum

Det är alltid spännande när en vän bestämmer sig för att renovera sitt badrum. För några månader sedan bestämde sig min vän i Eskilstuna för att göra en omfattande ombyggnad av sitt badrum, och resultatet har verkligen imponerat på mig.

Eftersom badrummet var ganska gammalt och i behov av uppdatering, var det första steget att riva ut allt det gamla. Det innebar att kakel och klinker revs bort, gamla rör byttes ut och den gamla duschen och badkaret togs bort. Det var en tidskrävande process, men det var värt besväret.

När rivningen var klar, började vän bygga upp det nya badrummet. Hon valde moderna och stilrena material som ger badrummet en fräsch och inbjudande känsla. Den stora duschen med glasväggar blev verkligen ett centrum i rummet, och den nya belysningen ger en avslappnande atmosfär.

Ett annat smart drag var att installera golvvärme. Det är särskilt trevligt under de kalla vintrarna i Eskilstuna. Vän valde också att ha gott om förvaringsutrymme i badrummet, med inbyggda hyllor och skåp som håller ordning på handdukar och toalettartiklar.

Det nya badrummet är verkligen en fröjd för ögat och en plats där man gärna tillbringar tid. Det är inspirerande att se hur min vän i Eskilstuna har förvandlat sitt gamla och tråkiga badrum till en modern och avkopplande oas. Renoveringen var verkligen värd allt arbete och besvär, och jag är säker på att hon kommer att njuta av sitt nya badrum under många år framöver.