El-hjälp från ett par elektriker i Stockholm

Vi bor i Stockholm, ganska centralt i en två, jag tillsammans med min flickvän. Vi har bott i Stockholm i några år nu, från början kommer jag från västkusten (även kallad bästkusten) men flyttade upp till Stockholm på grund av arbetsmöjligheter som jag fick här uppe. Vi köpte en lägenhet, jag och min flickvän, tillsammans. Vi har en liten takterrass på den som är riktigt nice. Vi brukar sitta ute på den och äta på kvällarna, den har också sol på sig efter lunch så då brukar vi ligga där och sola om vädret tillåter. För att göra den lite mysigare så ska vi nu renovera den lite grand så att den ser mysigare ut. Vi ska installera lite utelampor och även ett uttag så de kan installera en värmare. På golvet ska vi lägga plattor som vi köper från en kakelgrossist. När det kommer till elarbeten så ska vi ta hjälp från ett par elektriker i Stockholm. De arbetar för ett företag som heter KNG El Konsult & Installation AB och de har god kunskap och bred erfarenhet när det kommer till alla typer av elarbeten i Stockholm området. Det är viktigt att anlita en elektriker när det kommer till elarbeten, det är ingenting som man ska försöka sig på att göra på egen hand om man inte är säker på det. Jag är ganska praktiskt lagd kan jag faktiskt erkänna när det kommer till snickeri och annat men el vågar jag mig inte på, det överlämnar jag till en utbildad elektriker istället. Nu ska vi kontakta KNG El Konsult & Installation för att se när de kan komma hit och påbörja deras arbete.