Snygg digital profil och mer synlighet på webben

Nu har jag efter många års planering och väntan äntligen bildat mitt egna bolag i Göteborg, jag har länge haft en klar idé över vad jag ska göra men har sparat de senaste fem åren för att ha möjlighet att genomföra min dröm och bilda mitt bolag. Så i våras hände det, allt är klart och bekräftat, bolaget är bildat och det känns riktigt bra. Trots att den första tiden nu bara gått ut på att bygga upp det. Jag har insett hur viktig den digitala profilen är idag, att man syns på nätet och att man har en väl utarbetad profil där med ett tydligt syfte och kunskap för att nå ut till sina kunder. Jag tog hjälp av ett företag som heter Adsearch Scandinavia när vi skapade min hemsida i Göteborg. De gjorde en riktigt snygg och proffsig hemsida till ett bra pris i relation till andra alternativ. Sedan hjälpte de mig också med sökmotoroptimering som innebär att man med hjälp av vissa sökord kommer högre upp på olika sökmotorer, då kan man tillämpa något som kallas landningssida. I mitt fall så ska jag komplettera med vissa sökord längre fram när jag fått mer rullning på verksamheten och lite mer pengar börjar komma in. Sökordsoptimering är samma sak som SEO och det är många företag som använder sig av SEO i Göteborg för att de ska nå ut till sina kunder. Exempelvis om ett företag söker på sökmotoroptimering Göteborg på Google så skulle flera företag kunna dyka upp högst upp där. Då har dem företagen genomfört en sökordsoptimering för att rätt sökord ska leda kunder till deras specifika sida. Nu har jag min digitala profil klar tack vare Adsearch och de har gett mig bra information kring hur det fungerar och hur tjänsten ska utformas på bästa sätt, jag är därför mycket nöjd över hur min verksamhet än så länge har kommit igång i Göteborg.