Konsten att koppla av

Mitt bästa tips för att koppla av är att ni skaffar en altan, i alla fall om ni bor i lägenhet på markplan eller i en villa! Nu har vi haft vår altan sedan i april och det har inte gått en dag utan att vi har suttit där ute och njutit. I morgon ska vi ha kräftskiva och vi har bjudit in grannar och vänner. Det ska bli trevligt!

Nu undrar ni om vi byggde den själva eller om vi vände oss till någon snickare och jag ska avslöja att vi byggde den inte själva eftersom vi inte ville ha besväret med det. Inte för att det är jättesvårt men allting tar tid och vi vill njuta av livet och inte sitta på huk och snickra och hamra och vi vände oss till en snickare som vi är väldigt nöjd med och som jag därför vill rekommendera vidare till er, alla mina läsare. Ni kan klicka på länken så kommer ni till deras egen sida på nätet och kan läsa mer om all hjälp som ni kan få via dem och det är så mycket mer än altaner.

I mitt nästa inlägg ska jag ta ett par bilder på vår altan och lägga upp så kan ni med egna ögon få se hur bra det blev och få lite inspiration inför er egna konstruktioner.

Ha det gott allihopa och jag återkommer snart!

Kram på er!

Uppdatering klockan 23.30 den 21:a:

Nu har alla gästerna gått hem och vi är slutkörda efter en mycket trevlig kväll med fin mat och dryck. Vi hade först tänkt grilla men det blåste lite för mycket så vi fick nöja oss med stekt kyckling i ugnen, potatisgratäng, bearnaisesås, sallad och som avslutning pannacotta med jordgubbar. Yummie!Tack allihopa för att ni läser mina inlägg, kram!!!!