Korg av frukt

God afton idag ska vi prata om catering och varför det är viktigt att äta frukter men innan vi går in på den biten så hoppas jag att er helg har varit bra och hoppas ni tar vara av sommarens sista solstrålar för nu är hösten inte långt bort! Så ta och njut medans ni kan för det kommer jag att göra till fullo.

Om vi går tillbaka till fruktkorgar, catering och dess innebörd är det relativt enkelt. Jag skall förklara för er vad man kan beställa hos dem olika företagen som erbjuder sådana tjänster. Låt oss planera ett evenemang där vi behöver mat , då kan man höra av sig till dessa bolag och dem stå till ert förfågande med mat och allt därimellan. Tänk att det kan variera på frukter beroende på säsong och man skall alltid ha i åtanke att de gör sitt bästa efter vad säsongen erbjuder. Detta är ett bra sätt att arbeta på så man slipper importera in frukter från olika delar av världen för givetvis är det inte så bra för miljön.

Fruktkorgar är också ett väldigt mysigt alternativ till ett evenemang eller som present. Fruktkorgar är alltid uppskattade och i vissa kulturer anses det som en väldigt fin gåva att få just fruktkorgar eller ostkorgar om man vill kalla det så.

Innan jag sätter punkt för detta inlägg vill jag bara önska er ett riktigt fortsatt sensommar! Man ska väl ändå passa på att njuta medans man kan för som ted gärdestad en gång sa sommaren är kort och det mesta regnar bort. Detta är ett motto jag har levt med sen jag var 12 och man ska absolut göra det enligt mig och mina erfarenheter!

Jag får önska er en trevligt kväll och på kärt återseende.